torsdag 5 mars 2009

hoho, äntligen

då var det snart slut på denna dagen också och i morgon är det fredag :D fan va gött! dagen har varit lång men har gått ganska bra iaf. malin och emelie kom förbi en sväng på jobbet, trevligt med lite köpingsbesök :)

träningen gick asbra igår, körde hårt och gick hem och käkade spagetti och köttfärssås och blev så mätt så va tvungen att gå ut och gå.. blev den vanliga rundan mot wadköping och över ån och tillbaka igen :) pratade med emmie, som också va ute och gick, hela vägen i telefonen så gick snabbt och bra!

direkt när jag kommer hem ska jag och janne åka ut till ikea och handla byrån vi kollat på och gardiner, så allt är fixat tills lördag :D så ska vi svänga in på willys och storhandla igen.. görs ungefär 2 ggr i månaden. vi kom fram till att vi sparat pengar som fan sen vi flyttade hit än när vi bodde i köping! men då va vi ju rätt smidiga också, typ kebab var och varannan dag och när vi väl lagade mat så åkte vi och handlade det vi skulle göra och samma sak nästa gång vi skulle laga, handlade bara det vi behövde för att göra just det vi skulle käka.. det förlorar man ju skapligt på!! men nu har vi skärpt till oss :D duktiga! hehe.

får se hur sent det blir efter ikea och allt, man kanske hinner med en promenad ikväll med, så emmie, va beredd ;) haha..

vad har alla för planer inför helgen då? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar